Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις εκλογές ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ο λαός ψηφίζοντας ΚΚΕ

Αλέκα Παπαρήγα: Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η δυνατή επιλογή για το λαό, ακριβώς γιατί ένα ισχυρό ΚΚΕ και λαϊκό κίνημα μπορούν να βάλουν εμπόδια στα αντιλαϊκά σχέδια, γιατί το ΚΚΕ εκφράζει και μάχεται για τα σύγχρονα δικαιώματα και ανάγκες των εργαζομένων

  • Είτε η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ αναδειχτεί στην κυβέρνηση, αμέσως μετά τις εκλογές, τα λαϊκά στρώματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα ολομέτωπη επίθεση στο Ασφαλιστικό, στο Εισόδημα, στα Εργασιακά, στην Παιδεία, στην Υγεία.
  • Οι εργαζόμενοι της πόλης και του χωριού, οι νέοι και οι νέες, δεν πρέπει να έχουν τον παραμικρό δισταγμό να εγκαταλείψουν τα κόμματα του δικομματισμού και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ. Καμία προσμονή: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν. Ας αλλάξουν επιλογή οι εργαζόμενοι.
  • Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι αυτό που φοβίζει την πλουτοκρατία και τα κόμματά της, γιατί γνωρίζουν καλά ότι το ΚΚΕ εκφράζει τη λαϊκή ανυπακοή και σηματοδοτεί τη λαϊκή αντεπίθεση. Γνωρίζουν ότι ισχυρό ΚΚΕ και λαϊκό κίνημα μπορούν να βάλουν εμπόδια στα σχέδιά τους.
  • Το ΚΚΕ εκφράζει και μάχεται για τα σύγχρονα δικαιώματα και ανάγκες των εργαζομένων. Εχει πολιτική συμμαχιών και πρόταση διεξόδου, που αναδεικνύει το λαό σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Το ΚΚΕ εμπιστεύεται τη λαϊκή δύναμη, το λαϊκό δίκιο και προοπτική.

ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ