Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θα πληρώνουμε περισσότερα για ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ και υπηρεσίες υγείας

ΚΚΕ: Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι να απορρίψουν με την πάλη και την ψήφο τους την πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που υπονομεύει τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και είναι σε βάρος των δικαιωμάτων τους στην Υγεία, γιατί υπηρετούν και σ' αυτόν τον τομέα την κερδοφορία του κεφαλαίου, συμφωνώντας και υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ

  • Η κυβέρνηση με πρόσχημα τον «εξορθολογισμό των δαπανών» επιχειρεί να περικόψει την παροχή φαρμάκων και υπηρεσιών και να αυξήσει περισσότερο την ήδη μεγάλη συμμετοχή των ασφαλισμένων στην αγορά των φαρμάκων.
  • Η κυβέρνηση αποκρύπτει ότι τα διευρυνόμενα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία οφείλονται στην πολιτική της, που έχει παραδώσει τα ασφαλιστικά ταμεία στη λεηλασία των πολυεθνικών του φαρμάκου και των επιχειρηματιών.
  • Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι τώρα να διεκδικήσουν σύγχρονες δωρεάν ασφαλιστικές και ιατροφαρμακευτικές παροχές. Δωρεάν φάρμακο χωρίς καμία συμμετοχή των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
  • Να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, που προτείνει και παλεύει για έναν ενιαίο δημόσιο φορέα παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων, για την κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο της Υγείας.

ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ