Σάββατο 18 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αγώνας δίχως αύριο

Πανηλειακός και Ολυμπιακός αύριο στον Πύργο

?Σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε?. Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση για το αυριανό παιχνίδι του κυπέλλου μεταξύ του Πανηλειακού και του Ολυμπιακού (17.00 ΑΛΦΑ) που έδωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Αλμπέρτο Μπιγκόν.

Αν και δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας μεταξύ του πειραϊκού συλλόγου και της ομάδας του Πύργου, ο αγώνας είναι αμφίρροπος και όλα μπορούν να συμβούν. Μάλιστα τρανό παράδειγμα ήταν και ο αγώνας της περασμένης Κυριακής για το πρωτάθλημα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ την οποία κέρδισαν με 2-1.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πάντως χτύπησε το ?καμπανάκι? του κινδύνου για το αυριανό νοκ-άουτ παιχνίδι του κυπέλλου που οδηγεί στους ?16? του θεσμού και συνέχισε τονίζοντας πως: ?Για να προστατευτούμε από δυσάρεστες εκπλήξεις θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, έχοντας συνειδητοποιήσει τη δύναμη του αντιπάλου, την οποία, άλλωστε, ήδη γνωρίζουμε?.

Πάντως ο Αλμπέρτο Μπιγκόν γνωρίζει τα περί έδρας της ομάδας του Πύργου και μάλιστα είπε πως: «ο Πανηλειακός στην έδρα του θα είναι πιο επικίνδυνος, αφού μπορεί να υπολογίζει και στη βοήθεια των οπαδών του».

Από την άλλη κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο τεχνικός του Πανηλειακού, Μπάμπης Τεννές, που δεν αποκαλύπτει την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στον Ολυμπιακό. Πάντως, έχει σαν σκοπό τη συνεχή πίεση στο κέντρο και για αυτό το λόγο δεν είπε ούτε στους παίκτες του ποιον υπολογίζει και ποιον όχι. Μέσα όμως στα δύσκολα είχε και μια έκπληξη, αφού ο Γιάννης Τάτσης έβγαλε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα, δείχνοντας πως ο Τεννές μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ