Σάββατο 18 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΣΩΤΗΡΙΑ»
«Ανω - κάτω» η νοσηλευτική υπηρεσία

Φαίνεται πως οι κρίσεις των προϊσταμένων στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δεν αποτελούν εφόδιο για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά είναι μια αιτία για να γίνει «άνω - κάτω» η υγειονομική υπηρεσία.

Μετά τις κρίσεις η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας μετακίνησε παραπάνω απ' τις μισές προϊστάμενες και η απόφαση αυτή εγκρίθηκε με οριακή πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου. Ετσι λοιπόν μετακινήθηκε στο τμήμα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας η προϊσταμένη του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής ή μετακινήθηκε στο Ψυχιατρικό Τμήμα η προϊσταμένη του Ακτινολογικού.

Ο Σύλλογος των Εργαζομένων στο «Σωτηρία» με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας για τις μεθοδεύσεις στην πλάτη των εργαζομένων και χωρίς να έχουν λόγο οι εργαζόμενοι. Η απόφαση αυτή, υπογραμμίζει το σωματείο, διαταράσσει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου και στέλνει στο περιθώριο το νοσηλευτικό κλάδο.

Ο Σύλλογος καλεί το ΔΣ του νοσοκομείου και όλους όσοι συμμετείχαν στην κατασκευή αυτής της εντολής να ανακαλέσουν άμεσα την απόφαση αυτή και να σκύψουν στα προβλήματα των εργαζομένων, τα οποία θα γνωρίσουν - όπως αναφέρει ο Σύλλογος - μέσα απ' το διάλογο και όχι από κλειστές πόρτες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ