Τετάρτη 11 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και ο στόμφος του Ακη

Μήπως αντέδρασε ο παρευρισκόμενος Ακης ή αρπάχτηκαν οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν τι είναι αυτό στο ασφαλιστικό που θα ξεσηκώσει την κοινωνία ...συμπαρασύροντας και το Γιάννη Μανώλη;

Κιχ ο Ακης που με στόμφο μίλησε για «συγκοινωνούντα δοχεία» μεταξύ ΝΔ και ΚΚΕ, καθώς κάποιες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι κάποιοι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος στις ερχόμενες εκλογές θα ψηφίσουν ΚΚΕ. Ε και τι τον πειράζει; Ψήφοι από τη ΝΔ φεύγουν, την αποδυναμώνουν. Εκτός και αν δεν το θέλει, αλλά δε λέει ότι δεν το θέλει. Γιατί πολύ θα ήθελε οι ψήφοι προς το ΚΚΕ να πάνε στο ΠΑΣΟΚ. Ετσι είναι η δικομματική εναλλαγή. Να μεταφέρονται οι ψήφοι από τους μπλε στους πράσινους και τούμπαλιν και ο δικομματισμός να είναι ισχυρός. Προπαντός μην αδυνατίσει και ενισχυθεί το ΚΚΕ, αυτό τους ενδιαφέρει, γιατί τότε δυναμώνει το λαϊκό κίνημα.

Τα λαϊκά στρώματα έχουν τη δυνατότητα να τους κόψουν το βήχα ρίχνοντας δαγκωτό στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ - και δεν πά' να λένε οι Ακηδες περί συγκοινωνούντων δοχείων ή οι Μανώληδες να φοράνε την αγωνιστική προβιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ