Σάββατο 23 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κανένα συγχωροχάρτι για τον έτερο πολιτικό εκπρόσωπο του κεφαλαίου

Ανακοίνωση της ΝΕ Ιωαννίνων για την περιοδεία του Γ. Παπανδρέου στην Ηπειρο

«Η "νέα αρχή", το "όραμα" και η "ελπίδα" της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι άμεσα και αδιάρρηκτα συνυφασμένα με την πολιτική εξυπηρέτησης και προώθησης των συμφερόντων του κεφαλαίου και στην περιοχή της Ηπείρου», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, σχετικά με την περιοδεία του Γιώργου Παπανδρέου στην Ηπειρο.

«Τα σοβαρά και οξυμένα λαϊκά προβλήματα δεν προήλθαν από παρθενογένεση και δεν περιορίζονται μόνο στα τρία χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Αποτελεί φαύλο κύκλο και έργο του ΠΑΣΟΚ και της αντιλαϊκής πολιτικής που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του και που σήμερα υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ» σημειώνει.

Σχετικά με τα έργα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εστίασε την ομιλία του στο Μέτσοβο σημείωσε ότι «εργαζόμενοι και λαός καλούνται να πληρώσουν διπλά και τρίδιπλα έργα που παραδίδονται προίκα προς αξιοποίηση και εκμετάλλευση στα μεγαλοκατασκευαστικά και μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα με πρωταρχική κατεύθυνση τη δημιουργία διευρωπαϊκών δικτύων που θα διευκολύνουν τη μεταφορά εμπορευμάτων και υπηρεσιών του κεφαλαίου προς την αγορά των Βαλκανίων για την παραπέρα κερδοφορία του».

«Καμία αυταπάτη, καμία αναμονή. Κανένα συγχωροχάρτι για τον έτερο πολιτικό εκπρόσωπο του κεφαλαίου. Είχε και έχει σοβαρές ευθύνες και ενεργή συμμετοχή μαζί με τη ΝΔ για την εντεινόμενη υποβάθμιση της ζωής των εργαζομένων και του λαού» σημειώνει η ΝΕ Ιωαννίνων.

Καλεί τους εργαζόμενους, λαό και νεολαία βασιζόμενοι και στην εμπειρία τους να αποδυναμώσουν την πολιτική του δικομματισμού και των συγκοινωνούντων δοχείων τους. Να ενισχύσουν το ΚΚΕ ώστε από καλύτερη θέση να δοθεί η μάχη για μια άλλη μορφή ανάπτυξης με επίκεντρο την ικανοποίηση των σημερινών σύγχρονων λαϊκών αναγκών στα πλαίσια μιας λαϊκής εξουσίας και λαϊκής οικονομίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ