Πέμπτη 21 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη

-- Εκδήλωση με θέμα «Προστασία του περιβάλλοντος, αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων» διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στις 8 μ.μ. στην πύλη του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά». Θα μιλήσει ο Γιάννης Ζιώγας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γαρδέλη στο Μαρούσι θα μιλήσει ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Ν. Ηράκλειο θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟΒ ΔΕΗ της ΚΟΑ διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα τις βουλευτικές εκλογές στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ της ΚΟΑ διοργανώνει σύσκεψη (Ζήνωνος 4) με ομιλητή τον Κ. Μυτιληνιού, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 π.μ. την παιδική στέγη «ΑΡΓΕΝΤΗ» στα Ανω Πετράλωνα θα επισκεφτεί ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 4.30 μ.μ. στελέχη της Αχτίδας Μεταφορών θα επισκεφθούν το αμαξοστάσιο της Ανθούσας.

-- Στις 5 μ.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».

-- Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γ. Κομνηνό θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους των εταιρειών NEOSET και ELBISCO.

-- Περιοδεία στις 9.30 π.μ., στα ΚΑΠΗ του Δήμου Νίκαιας, θα πραγματοποιήσει η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Αϊ-Γιώργη Νίκαιας, στην πλατεία Αϊ-Γιώργη, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΚΟΠ.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Μετάλλου Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, στις 7.30 π.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στην Αμαλιάδα, στην πλατεία Καλίτσα, στις 8.30 μ.μ. με θέμα «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και πολιτικές εξελίξεις» και ομιλητή τον Ρούνη Θεόδωρο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Στην Ατσική θα μιλήσει ο Γ. Πλάντζος, Γραμματέας της ΑΕ Λήμνου του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ. στην Αγία Αννα Εύβοιας θα μιλήσει ο Στ. Λιαγκάκης, μέλος της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ. στη Νέα Λάμψακο θα μιλήσει ο Γ. Αργύρης, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Εκκάρα Δομοκού θα περιοδεύσει ο Θ. Καϊδατζής, μέλος της ΝΕ Αν. Στερεάς του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στο Εμπορικό Κέντρο των Χανίων θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα κλιμάκιο της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ. Στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στην πλατεία της Σπλάντζιας.

-- Πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθούν στα χωριά της Καρδίτσας, στις 9 μ.μ. στην Κρύα Βρύση, με ομιλητή τον Β. Μπούτα, στις 8.30 μ.μ. στο Ρούσο, με ομιλητή τον Β. Ξυδιά, στη Μητρόπολη με ομιλήτρια την Σοφία Κουλούρη, στις 8.30 μ.μ. στην Ιτέα με ομιλητή τον Γ. Πατάκη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ