Πέμπτη 21 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ατέλειωτο αντι-ΚΚΕ μένος

Ατέλειωτο ήταν το μένος της χτεσινής «Αυγής» κατά του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη».

«Ο "Ριζοσπάστης" συκοφαντεί την ΠΟΕΔΗΝ» ήταν η άλλη... μαρξιστική προσέγγιση του Β.Β. για το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας στη συγκέντρωση (14/6/2007) της ΠΟΕΔΗΝ μπροστά στο υπουργείο Υγείας. «Ψεύδεται ασυστόλως ο "Ρ", έγραψε χτες η "Αυγή"... Η αλήθεια είναι ότι η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ αρνήθηκε να παραχωρήσει στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ θέση ...τιμώμενου και προνομιακού ομιλητή στη συγκέντρωση. Το ΚΚΕ διεκδίκησε ο εκπρόσωπός του να μιλήσει πρώτος από όλους στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ, να προηγηθεί ακόμη και της ομιλίας του προέδρου της Ομοσπονδίας Στ. Κουτσιουμπέλη, γιατί βιαζόταν να... φύγει».

Η αλήθεια είναι αυτή που έγραψε ο «Ρ». Μάλιστα ο Στ. Σκοπελίτης ήταν στη συγκέντρωση, όταν δεν υπήρχε κανένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος. Κι όταν ζήτησε να απευθύνει χαιρετισμό τού το αρνήθηκαν με την αιτιολογία ότι δεν έχουν καλέσει κόμματα. Μετά την αποχώρησή του ήρθαν οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων.

Ο Μανώλης Βαρδαβάκης, στέλεχος του ΠΑΜΕ, στην ομιλία του κατάγγειλε τη φίμωση του Κόμματος και ο Στ. Κουτσιουμπέλης στην ομιλία του απάντησε ότι το ΚΚΕ εδώ και πολύ καιρό καθυβρίζει την ΠΟΕΔΗΝ ως πουλημένη. Δηλαδή δεν επιχειρηματολόγησε ότι ο Σταύρος Σκοπελίτης δεν περίμενε τη σειρά του και ότι θα του έδιναν το λόγο, έστω εκ των υστέρων, αλλά έφυγε.

Μικρή λεπτομέρεια, που αποδεικνύει όμως και αυτή ότι δεν ήταν ζήτημα απλής σειράς, είναι και τούτο: Πρώτος εκπρόσωπος κόμματος που μίλησε στη συγκέντρωση ήταν ο Γιάννης Τόλιος του ΣΥΝ και ακολούθησε ο Χρήστος Πρωτόπαππας του ΠΑΣΟΚ. Απλώς η «Αυγή» προσφέρει την εκ των υστέρων συνδρομή της στον αποκλεισμό του ΚΚΕ, όπως έκανε και ο ΣΥΝ στη μεθοδευμένη απόφαση των ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ στη συγκέντρωση...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ