Τετάρτη 6 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΝΕΟΛΑΙΑ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πλούσια καθημερινή δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η συνέντευξη Τύπου της ΚΝΕ για την παρουσίαση της προφεστιβαλικής δραστηριότητας

Με σύνθημα: «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει», το 33ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» έχει ανοίξει πανιά για κάθε γειτονιά, σχολειό, πανεπιστήμιο και εργασιακό χώρο. Το Φεστιβάλ, μοναδικό πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός της νεολαίας, θα αποτελέσει βήμα καταγγελίας και καταδίκης της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ.

Μεγάλος σταθμός στο πλαίσιο του Φεστιβάλ είναι το 16ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Ιούλη στο Λαύριο, με κατασκήνωση στην Ανάβυσσο και επίσκεψη στη Μακρόνησο.

Αναλυτικά η φεστιβαλική δραστηριότητα της Οργάνωσης σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζεται σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).

Από τις προηγούμενες μέρες έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται η πλούσια προφεστιβαλική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα. Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στο νυχτερινό σχολείο Παγκρατίου, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

-- Στις Σχολές Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα: «Κατακτήσεις σε Υγεία και Παιδεία στη σοσιαλιστική Κούβα». Θα μιλήσει ο Χοσέ Κάλα, Α' Γραμματέας της κουβανικής πρεσβείας.

-- Στο προαύλιο του ΤΕΙ Λάρισας, με θέμα: «Για την Παιδεία των αναγκών μας». Το πρόγραμμα ξεκινάει με αθλητικές δραστηριότητες στις 12 το μεσημέρι, στις 6.30 μ.μ. διοργανώνεται συζήτηση για τα ναρκωτικά με την Μαρία Τέλιου, πρόεδρο του παραρτήματος Λάρισας του ΕΣΥΝ και στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Π. Σπήλιος, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

-- Στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Χανίων, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα: «Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Κούβα». Θα μιλήσει ο Γιώργος Καραγιαννίδης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της Οργάνωσης Κρήτης του ΚΚΕ.

  • Αύριο Πέμπτη ξεκινούν διήμερες φεστιβαλικές εκδηλώσεις των Οργανώσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και της Σπουδάζουσας Ιωαννίνων της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ