Τετάρτη 6 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ
Με το ψηφοδέλτιο της «Μαχόμενης» στην κάλπη

Σήμερα και αύριο οι αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ και τα άλλα όργανα

Η αφίσα της «Μαχόμενης Δημοσιογραφίας»
Η αφίσα της «Μαχόμενης Δημοσιογραφίας»
Ξεκινάνε σήμερα Τετάρτη και ολοκληρώνονται αύριο στα γραφεία της Ενωσης (Ακαδημίας 20) οι εκλογές στην Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΣΗΕΑ) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων οργάνων. Παράλληλα, διεξάγονται και οι εκλογές για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Εχοντας ολοκληρώσει ένα πλατύ άνοιγμα στους τόπους δουλιάς, με αφορμή τις εκλογές, η «Μαχόμενη Δημοσιογραφία» καλεί τους δημοσιογράφους να σταθμίσουν την πείρα τους από τη μέχρι τώρα πορεία της ΕΣΗΕΑ και τις ευθύνες της πλειοψηφίας και με την ψήφο τους να στείλουν μήνυμα αντίστασης και διεκδίκησης. Να ενισχύσουν το συνδυασμό της «Μαχόμενης Δημοσιογραφίας», ώστε από καλύτερες θέσεις να συμβάλει στην ανάπτυξη των αναγκαίων αγώνων ενάντια στην επίθεση που δέχονται τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ, το Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων στα ΜΜΕ καλεί σε μαζική υπερψήφιση των υποψηφίων Ζαχαρόπουλου Γιάννη, Μουσγά Γιώργου και Τράιου Ελένης και για την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ του Καρρέρ Αρη - Διονύσιου. Επίσης, για την ανάδειξη εκπροσώπων στον ΕΔΟΕΑΠ της Ενωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΠΗΕΑ), η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία στην ΕΠΗΕΑ στηρίζει για το ΔΣ τους Διαμαντόπουλο Παναγιώτη και Σαντζαρίδη Παναγιώτη και για την Εξελεγκτική Επιτροπή τον Μπάρλα Κωνσταντίνο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ