Τετάρτη 6 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Να δείτε ποιοι ευθύνονται

Στους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας περιόδευσε χτες η βουλευτής του ΚΚΕ

Να συστρατευτούν με τη δημοτική αρχή της Νίκαιας και τον κομμουνιστή δήμαρχο Στέλιο Μπενετάτο, στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλιά για όλους, να βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα συνολικά από την πολιτική που εφαρμόζουν σε βάρος τους τα κόμματα του δικομματισμού με τη στήριξη και του ΣΥΝ, και στις επόμενες εκλογές να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, ώστε με μεγαλύτερες δυνάμεις να στηρίξει τους αγώνες τους, κάλεσε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στο πράσινο και στα συνεργεία η Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ στην περιοδεία που πραγματοποίησε χτες το πρωί.

Μιλώντας με τους συμβασιούχους, τους επισήμανε να δουν τη διαφορά μεταξύ της δημοτικής αρχής του Δήμου Νίκαιας και των «γαλαζοπράσινων» δήμων. Ο πρώτος, σε αντίθεση με τους άλλους, δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, αλλά, κυρίως, αυτή η δημοτική αρχή, πιστή στις θέσεις του ΚΚΕ για μόνιμη και σταθερή δουλιά για όλους, ήδη έχει δρομολογήσει όλες τις λύσεις και, παράλληλα, διεκδικεί αγωνιστικά από την κυβέρνηση τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων. «Ξέρετε, τόνισε, ποιοι σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και είναι προς το συμφέρον σας να κινητοποιηθείτε μαζί με τη δημοτική αρχή», αποδυναμώνοντας παράλληλα με την ψήφο στο ΚΚΕ τα κόμματα του δικομματισμού, ώστε να μπει φραγμός στα αντιλαϊκά σχέδια.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος πάνω σε θέματα και ανησυχίες που εκφράστηκαν, όπως η άρση μονιμότητας, το Ασφαλιστικό, οι παροχές που εξαγγέλλονται, αλλά και στα ζητήματα του περιβάλλοντος. Ειδικά για το τελευταίο, παρουσίασε τις δύο πολιτικές που υπάρχουν: Αυτήν που εφαρμόζεται με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα και τις θέσεις του ΚΚΕ που είναι και η μοναδική λύση για καθαρό ανθρώπινο περιβάλλον.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ