Τετάρτη 30 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρεμποδίζουν εξορμήσεις της ΚΟΑ

Εμπόδια στην επαφή των κομμουνιστών με τους εργαζόμενους μέσα στους χώρους δουλιάς επιχειρεί να βάλει η εργοδοσία. Η σταθερή και αταλάντευτη δράση του ΚΚΕ για την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και η αυξανόμενη ανταπόκριση των εργαζομένων στα αγωνιστικά του καλέσματα, είναι αυτά που φοβίζουν.

Συγκεκριμένα, χτες η διοίκηση της εταιρείας «ΑΒ Βασιλόπουλος» απαγόρευσε σε αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (ΚΟΑ) να πραγματοποιήσει περιοδεία στις κεντρικές υπηρεσίες της επιχείρησης. Σημειώνεται ότι η ΚΟΑ είχε ενημερώσει εγγράφως τις προηγούμενες μέρες για την περιοδεία. Επίσης, η επιχείρηση «Νότος Κομ» ιδιοκτήτρια των πολυκαταστημάτων «Νότος Γκάλερι» σε απαντητικό της έγγραφο προς την ΚΟΑ δηλώνει την άρνησή της στο αίτημα για πραγματοποίηση περιοδείας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το αίτημα «πρωτόγνωρο»!

Τέλος, η διοίκηση του ξενοδοχείου «Ιντερκοντινένταλ», παρότι τυπικά δέχτηκε χτες το πρωί αντιπροσωπεία κομμουνιστών στο ξενοδοχείο, στο πλαίσιο περιοδείας, με διάφορες μεθοδεύσεις δεν επέτρεψε στους εργαζόμενους να έρθουν σε επαφή με το κλιμάκιο του ΚΚΕ.

Η φίμωση του ΚΚΕ και η επιχείρηση παρεμπόδισης της επαφής με τους εργαζόμενους δε θα περάσει, δηλώνουν στελέχη της ΚΟΑ καθώς και ότι οι περιοδείες στους συγκεκριμένους χώρους αλλά και σε όσους έχουν προγραμματιστεί θα πραγματοποιηθούν κανονικά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ