Τετάρτη 30 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
3η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
«Στο πόδι» οι ταξικές δυνάμεις

Πλατιές συσκέψεις για τον προγραμματισμό της δράσης και την ανάδειξη αντιπροσώπων

Η αφίσα του ΠΑΜΕ για την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη
Η αφίσα του ΠΑΜΕ για την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη
Πλατύ άνοιγμα σε κάθε κλάδο επιδιώκουν οι ταξικές δυνάμεις μπροστά στις εργασίες της 3ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 16 και 17 Ιούνη. Με σκοπό να καταγραφεί η πείρα που συγκεντρώνεται από το 1999, αλλά και ο προβληματισμός των εργατοϋπαλλήλων, να εμπλουτιστεί το σχέδιο δράσης και να μπουν νέοι στόχοι, τα ταξικά συνδικάτα έχουν ήδη ξεκινήσει εξορμήσεις.

Η κεντρική σύσκεψη της Γραμματείας Αθήνας του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 9/6, στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Χτες, έγινε κοινή σύσκεψη των διοικήσεων από τα συνδικάτα στον κλάδο του Μετάλλου, ενώ για την οργάνωση της δουλιάς μπροστά στη Συνδιάσκεψη συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή και η διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, όπου, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε ανασύνθεση του προεδρείου και εξέλεξε νέο πρόεδρο τον Γιάννη Τασιούλα.

Αύριο, 31/5, προγραμματίζεται σύσκεψη με εργαζόμενους της ΔΕΗ (6.30 μ.μ., Χαλκοκονδύλη 37). Την ίδια μέρα, σύσκεψη θα γίνει με πρωτοβουλία του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στο Μενίδι, στις 7 μ.μ., για ίδρυση τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ στους Δήμους Αχαρνών - Α. Λιοσίων - Ζεφυρίου και εκλογή αντιπροσώπων για τη Συνδιάσκεψη.

Επίσης συσκέψεις διοργανώνουν:

  • Στις 3/6, οι εμποροϋπάλληλοι της Αθήνας, η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Αθήνας του ΠΑΜΕ (αίθουσα Γκίνη, ΕΜΠ) και η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων.
  • Στις 4/6, το Συνδικάτο Τροφίμων, οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ (6.30 μ.μ., Ζήνωνος 2), οι Λογιστές Αθήνας, οι εργαζόμενοι στις μεταφορές (7μ.μ., στο χώρο του συνδικάτου της ΕΘΕΛ) και οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι της Ζακύνθου.
  • Στις 5/6, το ΠΑΜΕ στο Χρηματοπιστωτικό Τομέα (4.30 μ.μ., «Τιτάνια»), οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια, το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών, το ΕΚ Ζακύνθου και οι εργαζόμενοι στην Υγεία (7 μ.μ., αίθουσα Συνδικάτου Οικοδόμων).
  • Στις 6/6, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού, οι καθαρίστριες στα ιδιωτικά συνεργεία, οι οδοντοτεχνίτες και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ (6 μ.μ., Συνδικάτο Οικοδόμων).

Ακόμα, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ζακύνθου καλεί σε Γενική Συνέλευση στις 2/6, στις 8 μ.μ., ενώ το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, στις 5/6, στις 7 μ.μ. Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ προγραμματίζει σύσκεψη στις 10/6.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ