Κυριακή 20 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετοιμο το Επιμορφωτικό Κέντρο «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΑΡΧΕΙΟ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ»

Ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής - Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του, τη Δευτέρα 11 Ιούνη - Η ΚΕ δίνει στη δημοσιότητα το πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου

  • Στις 22 Μάη συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ «έφυγε» από τη ζωή. Στη μνήμη του, η ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 11 Ιούνη, που θα γίνει στο σπίτι όπου ζούσε ο σ. Χ. Φλωράκης, στο Χαλάνδρι, το οποίο η ΚΕ είχε αποφασίσει να μετατραπεί σε επιμορφωτικό κέντρο.
  • Σήμερα η ΚΕ του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι περατώθηκαν οι εργασίες για τη δημιουργία του και το Επιμορφωτικό Κέντρο «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ -ΑΡΧΕΙΟ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ», μετά από κατάλληλη διαμόρφωση, είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Ταυτόχρονα, δίνει στη δημοσιότητα το «πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου».
  • Στο Κέντρο, το οποίο θα λειτουργεί και ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων, έχουν ελεύθερη πρόσβαση ερευνητές, σωματεία των εργαζομένων, επιστημονικοί σύλλογοι και, γενικά, κάθε μελετητής. Το Κέντρο θα συμβάλλει στην ιστορική έρευνα γενικά, στη μελέτη της πλούσιας και ηρωικής ιστορίας του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος ειδικότερα.

ΣΕΛ.  3,    10  -  11

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ