Τρίτη 15 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Να, η επιβράβευση!

Παπαγεωργίου Βασίλης

Είναι γεγονός ότι η ΔΑΠ για άλλη μια χρονιά στις φετινές εκλογές οργίασε! Οπου μπορούσε άλλαζε τους εκλογικούς καταλόγους κατά το συμφέρον της και δεν επέτρεπε τον έλεγχό τους, καταργούσε τα παραβάν και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, έφερνε έως και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας να ψηφίσουν (πάλι καλά που δεν οπλοφορούσαν κιόλας), ενώ σε άλλες περιπτώσεις εμφάνιζε φοιτητές - «μαϊμού» για να ψηφίσουν...

Κι όλα αυτά είναι συνέχεια της δράσης της από την προεκλογική περίοδο, που έκανε «τσιφλίκι» της τις Γραμματείες Τμημάτων προκειμένου να διεκπεραιώνει διάφορες ...εξυπηρετήσεις σε φοιτητές, έταζε σημειώσεις, ευνοϊκή μεταχείριση στη βαθμολογία από καθηγητές ή απειλούσε όποιες παρατάξεις ή φοιτητές αποκάλυπταν αυτή της τη δράση (ακόμα και με ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα όπως καταγγέλθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά).

Ετσι δρα η ΔΑΠ για να εξυπηρετήσει την πολιτική ιδιωτικοποίησης της ανώτατης εκπαίδευσης. Γι' αυτή της τη δράση δέχτηκε και συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό, ο οποίος φαίνεται να δήλωσε σε πρόσφατη συνάντησή του με ΔΑΠίτες: «Αυτά τα παιδιά καθημερινά δίνουν αγώνα, δίνουν την ψυχή τους για πιο ποιοτικά πανεπιστήμια, για πτυχία με αντίκρισμα για μια καλύτερη Παιδεία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια»!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ