Τρίτη 8 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΥΠΙΚΑ
Απαράδεκτες διαδικασίες

Με απαράδεκτες διαδικασίες, καταπατώντας τις νόμιμες διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, και κυρίως το δικαίωμα της κριτικής και της συζήτησης, ολοκληρώθηκε χτες με ευθύνη της πλειοψηφίας η Γενική Συνέλευση του ΣΕΥΠΙΚΑ (γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί του ΙΚΑ) ενόψει των εκλογών που θα γίνουν στις 14 - 15 Μάη.

Η πλειοψηφία που πρόσκειται στη ΝΔ στην ουσία ακύρωσε τη Γενική Συνέλευση. Αντί του διοικητικού απολογισμού, που έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος του Συλλόγου, έκανε μακροσκελή ενημέρωση ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ Μιχάλης Βλασταράκος. Και μετά την ομιλία του - και πριν αρχίσουν οι ομιλίες των παρατάξεων και των υποψηφίων - το προεδρείο κάλεσε τα μέλη της συνέλευσης να αποχωρήσουν από την αίθουσα και να πάνε έξω να ψηφίσουν για Εφορευτική Επιτροπή, δίνοντας στην ουσία τέλος στην κατ' όνομα Γενική Συνέλευση!

Απαράδεκτη ήταν και η στάση της δικαστικής αντιπροσώπου, η οποία δεν προστάτευσε τη διαδικασία ολοκλήρωσης της Γενικής Συνέλευσης. Τη στάση αυτή κατήγγειλε η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Γιατρών» ΙΚΑ. Και κάλεσαν τα μέλη της συνέλευσης να ανατρέψουν τους συσχετισμούς στο ΣΕΥΠΙΚΑ και να ενισχύσουν με την ψήφο τους τη ΔΗΠΑΚ-Γ και το ΠΑΜΕ στο ΙΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ