Κυριακή 6 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προκλητικά κέρδη

«Τρίβουν τα χέρια τους» οι επιχειρηματίες της Υγείας για τα κέρδη που τους εξασφαλίζει η πολιτική της ελεύθερης αγοράς και της ανταγωνιστικότητας και στο χώρο της Υγείας που εφαρμόζουν σε βάρος των λαϊκών οικογενειών οι κυβερνήσεις της ΝΔ και προηγούμενα του ΠΑΣΟΚ.

Πριν λίγες μέρες, η διοίκηση του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου «Υγεία» ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη από φόρους του ομίλου έφτασαν τα 5,6 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2007 (έναντι 0,59 εκατ. ευρώ του 2006) σημειώνοντας αύξηση κατά 840%! Σε εταιρικό επίπεδο ξεπέρασαν τα 6 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 1.210% ενώ πέρυσι το πρώτο τρίμηνο ήταν 459.323 ευρώ. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας σχεδιάζει τη δημιουργία και άλλων μονάδων Υγείας ή εξαγορές, αφού έχει χαρακτηρίσει το 2007 «έτος εξωστρέφειας και υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων ανάπτυξης».

Επενδύουν οι επιχειρηματίες αφού έχουν εξασφαλισμένα τα κέρδη τους, με τη βοήθεια των κυβερνήσεων του δικομματισμού που είναι δέσμιες των αναγκών της κερδοφορίας του επιχειρηματικού κεφαλαίου της Υγείας, που κερδοσκοπεί απ' τους ασθενείς την ώρα της ανάγκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ