Σάββατο 5 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τυχεράκηδες

Πρόκειται για το υπουργείο - εκδότη των λεγόμενων δομημένων ομολόγων, τα οποία στο πέρασμα που έκαναν από τράπεζα σε χρηματιστηριακή άφηναν πίσω τους και μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μίζες. Πρόκειται για το υπουργείο, που βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής περισσότερο από δύο μήνες, το οποίο, παρά τα επίμονα ερωτηματικά που έχουν τεθεί (πόσα δομημένα εξέδωσε, τι ύψος αφορούν, πόσα από αυτά κατέληξαν σε ασφαλιστικά ταμεία), συνεχίζει να σιωπά. Προφανώς, κάτι θα ξέρουν για το νόμο της σιωπής.

Εν μέσω, λοιπόν, δομημένων και «προμηθειών» δεκάδων, ίσως και εκατοντάδων, εκατομμυρίων ευρώ, το συγκεκριμένο υπουργείο είχε χτες το θράσος να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία διαφημίζει τα ψιχία της εισοδηματικής πολιτικής που μοιράζει η κυβέρνηση σε μισθωτούς και συνταξιούχους για το 2007. Και ενώ βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Μάη, μας ...πληροφορεί ότι στις 29/6 θα δοθεί το επίδομα της άδειας μαζί με το μισθό του Ιούλη, αλλά επειδή καταβάλλεται την 1η Ιούλη, μέρα Κυριακή, θα καταβληθεί την προηγούμενη εργάσιμη μέρα!

Τυχεράκηδες εργαζόμενοι! Οχι μόνο σας ραντίζουν με ψιχία - εν μέσω μιζών που σκοτώνουν ελέφαντες - αλλά θα λάβετε τα ψιχία και μια μέρα νωρίτερα... Τυχεράκηδες!!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ