Τετάρτη 28 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις για την Παιδεία

Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ πραγματοποιούν εκδηλώσεις στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας του Κόμματος για την Παιδεία, ενώ παράλληλα, εκδηλώσεις κάνουν και Οργανώσεις της ΚΝΕ και μαζικοί φορείς. Αυτές τις μέρες εκδηλώσεις κάνουν οι:

Σήμερα Τετάρτη

-- Η ΚΟΒ Ασπροπύργου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσουν οι εκπαιδευτικοί Β. Τουμάσης, Χρ. Παπακωνσταντοπούλου και Β. Σαμπάνης.

-- Η ΚΟΒ Μεγάρων του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (πλ. Ηρώων). Θα μιλήσει η εκπαιδευτικός Κατερίνα Μαΐλη.

-- Η ΚΟΒ Νοτίων συνοικιών Ηρακλείου Κρήτης του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση - Τι Παιδεία θέλουμε», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Τιμίου Σταυρού (περιοχή Πάνω Φορτέτσας).

-- Η ΤΟ ΤΕΙ Χαλκίδας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι αγώνες του φοιτητικού κινήματος - Συμπεράσματα και προοπτική τους», στις 12 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Ιδρύματος.

-- Η ΝΟ Σπουδάζουσας Κοζάνης της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η εμπειρία του φοιτητικού κινήματος κι η συνέχεια της πάλης», στη 1 μ.μ., στο ΤΕΙ Κοζάνης.

-- Η ΤΟ Σπουδάζουσας Σερρών της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και η πρόταση του ΚΚΕ», στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών.

-- Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ηλιούπολης «Αγ. Κωνσταντίνος», «Πρόοδος» και «Αλληλεγγύη», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Πολιτισμός και Παιδεία», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα θεάτρου του δημαρχείου. Θα μιλήσουν: Φ. Βώρος, εκπαιδευτικός, διδάκτωρ φιλοσοφίας, Π. Γεωργιάδης, γενικός γραμματέας της ΠΟΣΔΕΠ και Ε. Μελά, χαράκτης - ζωγράφος και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών.

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, διοργανώνει εκδήλωση στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο. Θα μιλήσουν: Δήμος Μπαρτζώκας, καθηγητή του ΕΜΠ, Μαργαρίτα Κουσαθανά, Δρ Χημείας και Δώρα Μόσχου, ιστορικός και μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

-- Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι προωθούμενες αλλαγές στην εκπαίδευση και οι θέσεις της ΑΣΓΜΕ», στις 7 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου. Θα μιλήσει η Βάνα Τζιαντζή, πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ.

Συσκέψεις της Σπουδάζουσας

Στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας του ΚΚΕ για την Παιδεία, οι οργανώσεις της Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ προγραμματίζουν συσκέψεις σε σχολές: Σήμερα Τετάρτη, συσκέψεις διοργανώνουν οι ΟΒ της Νομικής, του Οικονομικού, του Πολιτικού και του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής Ψυχολογίας, στις αντίστοιχες σχολές. Την Παρασκευή 30 Μάρτη, συσκέψεις διοργανώνουν οι ΟΒ του Φυσικού και του Μαθηματικού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ(2020-05-29 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ(2012-03-22 00:00:00.0)
Εκδήλωση για τον αντιδικτατορικό αγώνα(2010-11-13 00:00:00.0)
Αλλες σημερινές εκδηλώσεις(2010-06-18 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την Παιδεία(2007-03-30 00:00:00.0)
Τις επόμενες μέρες(2004-01-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ