Τετάρτη 28 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
Μεθοδεύσεις για να μην καταγραφεί η αγανάκτηση στους συσχετισμούς

Καταγγελία της ΠΚΣ για τη στάση των ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ, ΔΙΚΤΥΟ στο απερχόμενο ΚΣ της ΕΦΕΕ

Motion Team

Μεθοδεύσεις και παλινωδίες των υπόλοιπων παρατάξεων που συμμετέχουν στο απερχόμενο ΚΣ της ΕΦΕΕ (ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ, ΔΙΚΤΥΟ), προκειμένου να καθυστερήσει η ημερομηνία διεξαγωγής φοιτητικών εκλογών, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανσπουδαστική ΚΣ.

Η ΠΚΣ επισημαίνει ότι ΔΑΠ και ΠΑΣΠ«τρομάζουν και μόνο στην ιδέα ότι χιλιάδες φοιτητές στις ερχόμενες εκλογές θα τους γυρίσουν μαζικά την πλάτη και με την ψήφο τους θα τους καταδικάσουν, όπως έχουν καταδικάσει με τους αγώνες την πολιτική των κομμάτων που υπηρετούν» και προσθέτει ότι γι' αυτό «προσπαθούν με κάθε τρόπο να απομακρύνουν - χρονικά και ουσιαστικά - τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών από τις μαζικές και μαχητικές κινητοποιήσεις των φοιτητών και επιδιώκουν πάση θυσία να καθυστερήσουν την ημερομηνία! Ελπίζουν με αυτόν τον τρόπο ότι θα βρουν χρόνο με τη γνωστή συνταγή των εκβιασμών, της συναλλαγής και του εκμαυλισμού των νεανικών συνειδήσεων να "ρεφάρουν" και να μην καταγραφεί στις εκλογές αυτό που έχουν αναδείξει οι αγώνες όλων αυτών των μηνών».

Ακόμα, καταγγέλλει την «επικίνδυνη τακτική των ΕΑΑΚ που - από κοινού με το ΔΙΚΤΥΟ - στις ΓΣ των Συλλόγων κατηγορούσαν την Πανσπουδαστική ότι..."πάει για εκλογές και αφήνει τους αγώνες!!!"». Και σημειώνει ότι η αποπροσανατολιστική επιχειρηματολογία τους «παραχωρεί στη ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ ελεύθερο πεδίο για να αλλοιώσουν και να υπονομεύσουν τον πραγματικό χαρακτήρα των εκλογών, το μήνυμα που πρέπει να σταλεί από αυτές», ενώ «αφιερώνουν όλες τις δυνάμεις τους στην πλέον εκλογικίστικη και ψηφοθηρική τακτική της συκοφαντικής επίθεσης στην Πανσπουδαστική. Μιας επίθεσης που έχει να κάνει ακριβώς με την επιδίωξή τους να "βελτιωθεί" η θέση τους έναντι της Πανσπουδαστικής».

Η Πανσπουδαστική «καλεί τους φοιτητές να συνεχίσουν τον μεγαλειώδη και δίκαιο αγώνα, να απαιτήσουν οι ίδιοι τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών βάζοντας στη γωνία τις άθλιες μεθοδεύσεις και επιδιώξεις των ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και ΕΑΑΚ, να φέρουν οι ίδιοι στο προσκήνιο αποφασιστικά το ζήτημα της αλλαγής των συσχετισμών στους συλλόγους και συνολικά στο φοιτητικό κίνημα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ