Σάββατο 17 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΕ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ

ΔΗΛΑΔΗ; «Οι επιδιώξεις ορισμένων κέντρων για δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης στη χώρα, αποδυνάμωσης του πρωθυπουργού και αντικατάστασης του αρχηγού της αντιπολίτευσης, είναι τόσο ορατές που θα ήταν πράξη πολιτικής παραφροσύνης η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες». (ο Μανώλης Κοττάκης στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (1): «Σε πολιτικό επίπεδο, το φοιτητικό κίνημα τίναξε στον αέρα τις φανερές ή κρυφές συμμαχίες της κυβέρνησης σε επιμέρους θέματα. Της στέρησε πρωτίστως τη στήριξη του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ στα θέματα Παιδείας και συνταγματικής αναθεώρησης. Επιπροσθέτως ο ΣΥΝ, υπό την ηγεσία του Αλ. Αλαβάνου, έχει σαφώς υπερφαλαγγίσει το ΚΚΕ από αριστερά στο ζήτημα της επαφής με τα νέα ριζοσπαστικοποιημένα τμήματα των φοιτητών και εκπαιδευτικών. Η εξέλιξη αυτή (...) ασκεί ισχυρότατη πίεση επί της ηγεσίας του ΚΚΕ για εγκατάλειψη της μέχρι τώρα στάσης της και υιοθέτηση πολιτικής καθολικής ρήξης με την κυβέρνηση της ΝΔ σε όλα τα μέτωπα». (ο Γιώργος Δελαστίκ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (2): «Μη δίνετε εύκολα δάνεια, μη δανείζεστε με κάρτες. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας προειδοποίησε από τη Βουλή τις τράπεζες για τους κινδύνους από τα καθυστερούμενα δάνεια (...) για το θέμα - όπως είπε- η ΤτΕ έχει επιστήσει την προσοχή στην Ενωση Ελληνικών Τραπεζών και έχει μπει ως στόχος να υποχωρήσει το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων δανείων στο 3%». (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ)


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ