Σάββατο 17 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις για την Παιδεία

-- Ο Δήμος Νίκαιας διοργανώνει ημερίδα για το περιεχόμενο των νέων σχολικών βιβλίων, σήμερα Σάββατο, στις 10 π.μ., στο Δημαρχείο. Εισηγητές: Κουσαθανά Μαργαρίτα δρ. διδακτικής Φυσικών Επιστημών, Κασελούρης Θωμάς δρ. Κοινωνιολογίας, Δούκας Μάνος μαθηματικός και Κυριακή Καμαρινού δρ. Κοινωνιολογίας.

-- Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση για τα νέα σχολικά βιβλία, σήμερα Σάββατο, 6 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Γαλαξίας». Θα μιλήσει ο Γιώργος Ηρακλέους, εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΠΑΜΕ.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αμαρουσίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση με θέμα «Τα νέα σχολικά βιβλία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση», τη Δευτέρα 19 Μάρτη, 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου (Β. Σοφίας 9).

- Ο σύλλογος γονέων του Γυμνασίου Λεωνιδίου διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 19 Μάρτη, 8 μ.μ. στο σχολείο. Θα μιλήσει η Βάνα Τζιατζή, πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ και ο Γιώργος Ηρακλέους, εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΠΑΜΕ.

-- Οι ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση, με θέμα «Αντιστεκόμαστε στην ιδιωτικοποίηση - υποβάθμιση της Παιδείας. Διεκδικούμε Δημόσια - Ενιαία - Δωρεάν Εκπαίδευση», την Τετάρτη 21 Μάρτη, 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.

-- Οι ΚΟΒ Ηλιούπολης του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση με θέμα «Δημόσια και ιδιωτική Παιδεία», την Τετάρτη 21 Μάρτη, 6.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Ειδικού Σχολείου (Υδρας 2, απέναντι από την είσοδο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Δημ. Κιντής»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ