Παρασκευή 16 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις για την Παιδεία

-- Η ΠΚΣ του ΤΕΙ Κρήτης (παράρτημα Αγίου Νικολάου) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Φοιτητικό κίνημα - Αγώνες - Προοπτική», σήμερα Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι. Θα μιλήσει ο Κώστας Κοντουδάκης, σπουδαστής του ΤΕΙ, στέλεχος της ΠΚΣ.

-- Ο Δήμος Νίκαιας διοργανώνει ημερίδα για το περιεχόμενο των νέων σχολικών βιβλίων το Σάββατο 17 Μάρτη, στις 10 π.μ., στο Δημαρχείο. Εισηγητές θα είναι οι εκπαιδευτικοί: Κουσαθανά Μαργαρίτα δρ. διδακτικής Φυσικών Επιστημών, Κασελούρης Θωμάς δρ. Κοινωνιολογίας, Δούκας Μάνος μαθηματικός και Κυριακή Καμαρινού δρ. Κοινωνιολογίας. Παρεμβάσεις θα κάνουν και εκπρόσωποι φορέων.

-- Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση για τα νέα σχολικά βιβλία, το Σάββατο 17 Μάρτη, στις 6 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Γαλαξίας». Θα μιλήσει ο Γιώργος Ηρακλέους, εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΠΑΜΕ.

-- Οι ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση, με θέμα: «Αντιστεκόμαστε στην ιδιωτικοποίηση - υποβάθμιση της Παιδείας. Διεκδικούμε Δημόσια - Ενιαία - Δωρεάν Εκπαίδευση», την Τετάρτη 21 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.

-- Οι ΚΟΒ Ηλιούπολης του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση με θέμα: «Δημόσια και ιδιωτική Παιδεία», την Τετάρτη 21 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Ειδικού Σχολείου (Υδρας 2, απέναντι από την είσοδο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Δημ. Κιντής»).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ