Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΙΔΕΙΑ
Προσχεδιασμένη επιχείρηση τρομοκράτησης και συκοφάντησης του κινήματος

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Με αφορμή τα χτεσινά προσχεδιασμένα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του φοιτητικού συλλαλητηρίου και στη συνέχεια έξω από το Πολυτεχνείο, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τα προσχεδιασμένα επεισόδια, που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής μαζικής φοιτητικής πορείας και στη συνέχεια έξω από το Πολυτεχνείο, από τις δυνάμεις καταστολής και τους "γνωστούς" κουκουλοφόρους.

Ο στόχος τους είναι: Να τρομοκρατηθεί και να συκοφαντηθεί η πάλη των χιλιάδων φοιτητριών, φοιτητών και σπουδαστών κατά του αντιδραστικού νόμου της κυβέρνησης, που παραδίδει τις σχολές τους στον πλήρη έλεγχο των επιχειρήσεων. Να δικαιολογηθεί το επιχειρούμενο χτύπημα κατά του ακαδημαϊκού ασύλου.

Η απάντηση των φοιτητριών, των φοιτητών και σπουδαστών πρέπει να είναι το δυνάμωμα της πάλης τους και της περιφρούρησης του αγώνα τους. Δίπλα τους πρέπει να βρεθούν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, για να υπηρετεί η επιστήμη και η έρευνα τις ανάγκες του λαού και όχι των κερδών».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ