Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Προπαρασκευαστική συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας

Στην Αθήνα, αύριο Σάββατο

Αρχίζει αύριο Σάββατο, 24 του Φλεβάρη, φιλοξενούμενη από το ΚΚΕ, η προπαρασκευαστική συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για την 9η Διεθνή Συνάντηση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων το 2007.

Η συνάντηση θα καταλήξει, με βάση τις προτάσεις των κομμάτων, στο θέμα, καθώς και στην ημερομηνία και στη χώρα όπου θα διεξαχθεί η φετινή «9η Διεθνής Συνάντηση» των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων από όλες τις ηπείρους.

Στην αυριανή συνάντηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από 9 κόμματα - μέλη της Ομάδας Εργασίας. Συγκεκριμένα τα: ΚΚ Βραζιλίας, ΚΚ Βοημίας - Μοραβίας, ΚΚΕ, ΚΚ Ισπανίας, ΚΚ Κούβας, Λιβανέζικο ΚΚ, Πορτογαλικό ΚΚ, ΚΚ Ρωσικής Ομοσπονδίας, Νοτιοαφρικανικό ΚΚ.

Τη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας, η οποία είναι ανοιχτή και σε άλλα κομμουνιστικά κόμματα, θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι των εξής Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων: ΚΚ Αλβανίας, ΚΚ Βολιβίας, Κόμμα Κομμουνιστών Βουλγαρίας, Κόμμα Εργατών Βελγίου, Νέο ΚΚ Γιουγκοσλαβίας, ΚΚ Γεωργίας, ΑΚΕΛ Κύπρου, ΚΚ Λευκορωσίας, Κόμμα Κομμουνιστών Μεξικού, Ουγγρικό Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα, ΚΚ Σουδάν, ΚΚ Σρι Λάνκα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ