Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Προπαρασκευαστική συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας

Στην Αθήνα, το Σάββατο, 24 Φλεβάρη

Το ερχόμενο Σάββατο, 24 του Φλεβάρη, το ΚΚΕ θα φιλοξενήσει στην Αθήνα την προπαρασκευαστική συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για την 9η Διεθνή Συνάντηση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων το 2007.

Η συνάντηση θα καταλήξει, με βάση τις προτάσεις των κομμάτων, στο θέμα, καθώς και στην ημερομηνία και στη χώρα όπου θα διεξαχθεί η φετινή «9η Διεθνής Συνάντηση» των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων από όλες τις ηπείρους.

Στη συνάντηση στις 24 του Φλεβάρη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από 9 κόμματα - μέλη της Ομάδας Εργασίας. Συγκεκριμένα τα: ΚΚ Βραζιλίας, ΚΚ Βοημίας - Μοραβίας, ΚΚΕ, ΚΚ Ισπανίας, ΚΚ Κούβας, Λιβανέζικο ΚΚ, Πορτογαλικό ΚΚ, ΚΚ Ρωσικής Ομοσπονδίας, Νοτιοαφρικανικό ΚΚ.

Τη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας, η οποία είναι ανοιχτή και σε άλλα κομμουνιστικά κόμματα, θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι των εξής Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων: ΚΚ Αλβανίας, ΚΚ Βολιβίας, Κόμμα Κομμουνιστών Βουλγαρίας, Κόμμα Εργατών Βελγίου, Νέο ΚΚ Γιουγκοσλαβίας, ΚΚ Γεωργίας, ΑΚΕΛ Κύπρου, ΚΚ Λευκορωσίας, Κόμμα Κομμουνιστών Μεξικού, Ουγγρικό Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα, ΚΚ Σουδάν, ΚΚ Σρι Λάνκα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ