Κυριακή 18 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ: Τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Τα φαινόμενα όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Ανεμοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Στα ανατολικά και νότια τοπικές νεφώσεις και στη βόρεια Κρήτη πρόσκαιρες βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά θα αυξηθούν. Ανεμοι στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα νότια βαθμιαία μέτριοι. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί έως πολύ ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά.

ΤΡΙΤΗ: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Πιθανότητα καταιγίδων στα νοτιοδυτικά. Ανεμοι ασθενείς και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ