Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Αννα... μασήματα

Η κυρία Διαμαντοπούλου, η οποία έχει οριστεί και υπεύθυνη για τη σύνταξη του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, είναι αυτή που έχει αναλάβει εργολαβικά τη συνέχιση της ΠΑΣΟΚικής προβοκάτσιας εναντίον του ΚΚΕ. Πιστή στον αρχηγό της, που χαρακτήρισε στη Βουλή το ΚΚΕ «αριστερό ψάλτη της Δεξιάς»..., η κ. Διαμαντοπούλου όπου βρει μικρόφωνο δεν ξεχνά να «αναμασήσει» κι από μια «εξυπνάδα» περί «συνεργασίας» του ΚΚΕ με τη ΝΔ.

Πάντως, για να ξέρετε από ποιους δέχεται το ΚΚΕ ...«αντιδεξιά» πυρά, σας πληροφορούμε για τα όσα έγραψε προχτές το «Εθνος» (σελίδα 11):

«Θετικά σχόλια από υπουργούς της ΝΔ (!) αποσπά η κοινοβουλευτική παρουσία της Αννας Διαμαντοπούλου. Θεωρούν (σημείωνε η εφημερίδα για τους ...υπουργούς της ΝΔ) ότι η πρώην επίτροπος εκφράζει μια πιο σύγχρονη πολιτική σχολή από άλλες συναδέλφους της που πλειοδοτούν στον καταγγελτικό λόγο...».

Οταν αυτά τα γράφει το «Εθνος» (μια καθόλου εχθρική προς το ΠΑΣΟΚ εφημερίδα), όταν η συμπάθεια και η εκτίμηση που χαίρει η («αντιδεξιά»...) κ. Διαμαντοπούλου από την κυβέρνηση και τους υπουργούς της ΝΔ γίνεται σχόλιο ακόμα και στο «Εθνος», εμείς τι άλλο να προσθέσουμε;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ