Τρίτη 8 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θρίλερ στα Λεβάδια

Ενας μέχρι πρότινος αγνοούμενος κτηνοτρόφος, ο Αστρινός Νυχτάρης (αργά χτες το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του) και ένας όμηρος αστυνομικός είναι δυο από τα στοιχεία του θρίλερ, που εξελίσσεται από προχτές στα Λεβάδια του Νομού Ρεθύμνου.

Ομηρος - στα χέρια των συγγενών του αγνοούμενου - είναι ο υπαστυνόμος Αδάμ Παραδεισανός.

Η εξέλιξη της ιστορίας άρχισε από την Κυριακή, όταν κλιμάκιο της Ασφάλειας άρχισε έρευνες στην περιοχή του Μυλοποτάμου για την εξιχνίαση της αιματηρής απόπειρας κατά του Νίκου Κοτρίδη στο Λουτράκι, πριν αρκετές μέρες. Οι αστυνομικοί έκαναν αρκετές προσαγωγές, καθώς και έρευνα στο σπίτι του Ηρακλή Νυχτάρη. Επίσης ερεύνησαν και τη στάνη του αδερφού του Αστρινού Νυχτάρη.

Επειδή βρέθηκαν όπλα στη στάνη, οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα για να συλλάβουν τον κτηνοτρόφο.

Από εδώ και πέρα η υπόθεση περιπλέκεται: Μέχρι χτες το βράδυ όταν δεν είχε εντοπιστεί ακόμα ο Α. Νυχτάρης. Συγγενείς και συγχωριανοί του κτηνοτρόφου υποστήριζαν ότι ο Αστρινός έχει σκοτωθεί από αστυνομικούς. Από την άλλη πλευρά, η αστυνομία δεν απέκλειε την πιθανότητα ο κτηνοτρόφος να έχει εξοντωθεί από άτομα του υποκόσμου στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Ετσι συγγενείς συνέλαβαν ως όμηρο τον αστυνόμο, ζητώντας να τους παραδοθεί ο συγγενής τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ