Τρίτη 8 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιτρομοκρατική, λέγετε παρακαλώ...

Γρηγοριάδης Κώστας

«ΗΜΙΜΕΤΡΑ», αν μη τι άλλο, τα εγκαίνια της τηλεφωνικής γραμμής της αντιτρομοκρατικής, όπου μπορεί να πάρει κανείς τηλέφωνο και να καταγγείλει τρομοκρατικές ενέργειες. Κάτι σαν το 131, ας πούμε...

Επιβάλλεται, πιστεύουμε, να ξεκινήσει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία να συνάπτει συμβάσεις σε κάθε γειτονιά με προποτζίδικα, περίπτερα, μανάβικα και ψιλικατζίδικα, ώστε να εξυπηρετείται καλύτερα ο κόσμος!

Αν χρειαστεί, δηλαδή, να προσκομίσει τίποτε αποδεικτικά στοιχεία και πειστήρια, να μπορεί να το κάνει και, τέλος πάντων, είναι άλλη αίσθηση να έχεις την αντιτρομοκρατική ...δίπλα στο σπίτι σου!

Τελικά, τι είναι και τι δεν είναι αυτή η «17η Νοέμβρη» δε γνωρίζουμε, μια φορά από τις ...αρχές χρησιμοποιείται μια χαρά για την επέκταση και την εδραίωση ενός πρωτοφανούς αστυνομικού κράτους. Αυτό είναι πλέον φανερό.

ΠΑΛΙ κατακρημνίστηκε χτες η Σοφοκλέους και, δυστυχώς, τα νέα, μέσω των ραδιοφώνων και των κινητών, φθάνουν και στις πιο απομακρυσμένες παραλίες, οπότε φαινόμενα ...παροξυσμού μικροεπενδυτών πάνω στην άμμο μην σας παραξενέψουν!

Αν ο διπλανός σας, εκεί που έκανε ήσυχα ηλιοθεραπεία, αρχίσει να δαγκώνει νευρικά την πετσέτα, να τρυπάει το φουσκωτό στρώμα του ή να αποφασίζει αιφνιδίως να πάει κολυμπώντας στην Αθήνα, δεν είναι τίποτε! Απλά, το χειμώνα που πέρασε άκουγε τις συμβουλές του Παπαντωνίου!

ΤΟ ΣΔΟΕ πάντως, όπως ακούμε, κάνει ...χρυσές δουλιές, έπιασε ένα σωρό μικρεμπόρους τουριστικών ειδών κατά τη διάρκεια των θερινών του εξορμήσεων, στις οποίες, σημειωτέον, χρησιμοποίησε και πλωτά!

Αυτό είναι, αφού πρώτα έχουν καταστρέψει τα ελληνικά νησιά (χωρίς γεωργία, χωρίς παραγωγικές επενδύσεις) και περιμένουν 3 μήνες το καλοκαίρι να βγάλουν κανένα φράγκο για να βγάλουν τη χρονιά, μετά να τους ...κυνηγάνε κιόλας.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ