Πέμπτη 25 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Συνέντευξη για τα οικονομικά

Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Οικονομική κατάσταση του Δήμου Νίκαιας και ο οικονομικός μαρασμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» θα δώσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Στέλιος Μπενετάτος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας (Γρεβενών 5-7, Α' όροφος).

Η δημοτική αρχή απαιτεί από την κυβέρνηση ουσιαστικές λύσεις για την οικονομική κατάσταση του δήμου, η οποία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και κακής διαχείρισης της δημαρχιακής περιόδου 1995-2002. Προχτές το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων της πόλης, όπου ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο δήμο, τις διεκδικήσεις που θέτει στην κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η κατάσταση και το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων για το επόμενο διάστημα.

Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 6.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Την Παρασκευή 2 Φλεβάρη θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ