Πέμπτη 4 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Στόχος η υπερκάλυψη του πλάνου

Με σταθερούς ανοδικούς ρυθμούς κι αισιοδοξία οι Κομματικές Οργανώσεις στη Δυτική Μακεδονία δίνουν τη μάχη της οικονομικής εξόρμησης, αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη θετική εμπειρία από τους εργασιακούς χώρους. Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στοχεύει στην υπερκάλυψη του πλάνου, που μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει την κάλυψη του 45%, κι απλώνει τη δουλιά σε περισσότερους εργασιακούς χώρους οργανώνοντας παράλληλα άλλες οικονομικές δραστηριότητες (π.χ. συνεστιάσεις) σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Φλώρινα κι αλλού.

Αξιοποιώντας τη θετική εμπειρία από τα αποτελέσματα της οικονομικής δουλιάς στους εργασιακούς χώρους, η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ ενισχύει τις μαζικές μορφές της οικονομικής εξόρμησης στους εργασιακούς χώρους της ΔΕΗ και των υπηρεσιών σε όλη τη δυτική Μακεδονία. Μέχρι στιγμής πρωτοπόρες αναδεικνύονται οι κομματικές οργανώσεις των εργασιακών χώρων. Πρώτη έρχεται η ΚΟ ΔΕΗ Κοζάνης, που έχει καλύψει το 60% του πλάνου, δεύτερη η ΚΟΒ Εργατικών Κατοικιών Γρεβενών, που είναι στο 50%, τρίτη η ΚΟΒ Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Αγ. Δημητρίου, που βρίσκεται στο 40%, μαζί με την ΚΟΒ Αιανής Κοζάνης.

Μεγάλης σημασίας στόχο για τα κομματικά και τα κνίτικα μέλη αποτελεί η ολοκλήρωση των νέων ιδιόκτητων γραφείων του Κόμματος στην Κοζάνη, η οποία θα επιτευχθεί με την υπερκάλυψη του πλάνου της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ