Πέμπτη 4 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και νεκρούς ... ανασταίνουν!

Απ' ό,τι φαίνεται το ΙΚΑ έχει την ικανότητα να ανασταίνει ακόμα και νεκρούς. Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, έφτασε στο Περιφερειακό Υποκατάστημα Συντάξεων Αναπηρίας Αθήνας - Πειραιά του ΙΚΑ, επιστολή της Βασιλικής Μουρτζούκου με ημερομηνία 15 Δεκέμβρη 2006 και με θέμα «Εξέτασή μου υπό 4/ΑΥΕ Υγειονομικής Επιτροπής Αναπηρίας».

Βέβαια, η εν λόγω ασφαλισμένη έχει πεθάνει από τις 19 Φλεβάρη 2006. Παρ' όλα αυτά, οι αρμόδιοι του ΙΚΑ έστελναν πρόσκληση, για να εξεταστεί από Επιτροπή Αναπηρίας για να της χορηγηθεί το σχετικό επίδομα. Και αυτό, παρότι τους είχε κοινοποιηθεί ακόμη και η ληξιαρχική πράξη θανάτου... Ε, επέμειναν μία, επέμειναν δύο, η γυναίκα...«αναστήθηκε» και τους έστειλε επιστολή (βλ. φωτ.)!

«Ουρανοί, 15 Δεκεμβρίου 2006.

Μουρτζούκου Βασιλική. Κάτοικος εν ζωή Περιστέρι. Και νυν κάτοικος Βασιλείας των Ουρανών.

Κύριοι, λαβούσα σήμερον γνώσιν της ανωτέρω σχετικής προσκλήσεώς σας, σας πληροφορώ ότι δεν ηδυνήθην να προσέλθω την συγκεκριμένην ημέραν και ώραν, όπως εξετασθώ υπό της επιτροπής σας, λόγω μετοικήσεώς μου εις Ουρανούς από της 19ης φεβρουαρίου 2006.

Ομως ειλικρινώς με λυπεί το γεγονός ότι υπέβαλον την Υπηρεσίαν σας εις ταλαιπωρίαν ωστόσο θεωρώ επιβεβλημένον να αναφέρω ότι περί της αλλαγής κατοικίας μου είχον ενημερώσει εγκαίρως τον ασφαλιστικόν μου φορέα, εν προκειμένω το ΙΚΑ, διά της από 20.2.2006 ληξιαρχικής πράξεως θανάτου μου φωτοαντίγραφον της οποίας επισυνάπτω και εις την παρούσαν, διά την ιδικήν σας ενημέρωσιν.

Μετά τιμής...»


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ