Κυριακή 24 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2007
Αναδρομή στους αγώνες της εργατικής τάξης

Με μια ευχή, που για να ευοδωθεί πρέπει από σήμερα κιόλας ο καθένας μας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ένταση των αγώνων της εργατικής τάξης, ώστε να είναι πράγματι «Ειρηνικό, αγωνιστικό, διεκδικητικό» το νέο έτος, κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2007. Κάθε μήνας του ημερολογίου είναι και μια αφίσα από κεντρικούς σταθμούς της δράσης του ΠΑΜΕ, στα 7 χρόνια της ζωής και δράσης του. Oι αφίσες που παρουσιάζονται αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα του προπαγανδιστικού υλικού, που όλα αυτά τα χρόνια τύπωσαν και διακίνησαν σε εκατομμύρια εργάτες και υπάλληλους το ΠΑΜΕ, οι τοπικές και κλαδικές Γραμματείες του, οι εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις του ταξικού κινήματος.

Πολλές από τις αφίσες είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής δουλιάς και προσφοράς εργαζομένων στο ΠΑΜΕ. Δε λείπουν ακόμα έργα γνωστών σκιτσογράφων, αλλά και ένα έργο του Πικάσο για την ΠΣΟ, στην οποία συμμετέχει το ΠΑΜΕ, με τον εκπρόσωπό του να έχει εκλεγεί στη θέση του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας. Τις σελίδες του ημερολογίου συμπληρώνουν το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ για το 2007, όπλο στα χέρια κάθε εργάτη και εργάτριας στη μάχη για τη συσπείρωση δυνάμεων, και μια σύνθεση με αφίσες από κεντρικούς απεργιακούς σταθμούς των προηγούμενων χρόνων.

Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των 3 ευρώ από τα γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμανουήλ Μπενάκη 28), καθημερινά, από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ