Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
Γέμισε χαρά εκατομμύρια εργαζομένων η νίκη του Μπολιβαριανού μπλοκ

Τηλεγράφημα του ΚΚΕ προς τον Πρόεδρο Τσάβες

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έστειλε το ακόλουθο τηλεγράφημα προς τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας για την επανεκλογή του:

«Προς τον

Πρόεδρο της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας

κ. Ούγο Τσάβες Φρίας

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας μεταφέρω τα ολόψυχα συγχαρητήρια και τους θερμούς χαιρετισμούς των Ελλήνων κομμουνιστών για τη θριαμβευτική επικράτηση των δυνάμεων του Μπολιβαριανού μπλοκ και την επανεκλογή σας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές.

Ο λαός της Βενεζουέλας με τη μαζική του συμμετοχή και την ψήφο του έδωσε ηχηρή απάντηση στις πιέσεις, τις συνωμοσίες και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών και της εσωτερικής αντίδρασης. Εστειλε μήνυμα υποστήριξης των κατακτήσεών του, της εδραίωσης των αδελφικών δεσμών με την Κούβα και της εμβάθυνσης και διεύρυνσης της Μπολιβαριανής διαδικασίας στην κατεύθυνση του σοσιαλισμού. Γέμισε χαρά εκατομμύρια εργαζομένων στον κόσμο που αντιμετωπίζουν την καπιταλιστική εκμετάλλευση και την ιμπεριαλιστική κυριαρχία και προσβλέπουν με ελπίδα στις εξελίξεις στη χώρα σας.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα και στόχους και που έχετε θέσει, και επαναβεβαιώνω τη σταθερή αλληλεγγύη των Ελλήνων κομμουνιστών στον αγώνα σας και στην πάλη των αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων στη Βενεζουέλα και στην περιοχή».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ