Κυριακή 6 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ Σάββατο (12 μέχρι 20 Αυγούστου) ξεκινάει στην Πάτρα το 2ο Διεθνές Τουρνουά της Πόλης στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών. Μεταξύ των σκακιστών που θα αγωνιστούν, είναι και οι Βασ. Κοτρωνιάς, Ν. Καλέσης, ο βετεράνος Ρώσος G.M. Ταϊμάνοβ, οι Ουζμπέκοι G.M. Τζουμάεφ, Βαχίντοβ και Σάφιν κ.ά. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 061/278395, 318050 και 0937/221911 κ. Βασίλη Τζόλα.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ της προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων μας (Αντρών, Γυναικών αλλά και των Ατομικών Νέων - Νεανίδων) για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αλλά και την Ολυμπιάδα της Κωνσταντινούπολης, η ΕΣΟ αποφάσισε τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων Πρωταθλητών και των μελών των εθνικών ομάδων, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Νέων-Νεανίδων 2000 και στο Διεθνές Ανοιχτό Τουρνουά «Λευκός Πύργος». Οι αγώνες θα γίνουν στην Καλλιθέα Χαλκιδικής από 2 μέχρι 10 Οκτώβρη 2000.

ΑΠΟ ΤΙΣ 24 Σεπτέμβρη μέχρι 8 Οκτώβρη (Κυριακές ώρα 10.30) θα διεξαχθούν τα ειδικά πρωταθλήματα για την κάλυψη κενών θέσεων στις κατηγορίες Β` και Γ` Εθνικής καθώς και της Α` Τοπικής.

Μερικές συναντήσεις (24-9-2000) Αγ. Παρασκευή - Φοίβος Πειραιά, Μοσχάτο - «Κότινος» Χολαργού, Μεταμόρφωση - Ασπρόπυργος (Β` Εθν.) Πετρούπολη - Ανω Λιόσια, Δ.Α.Σ. Ανω Λιοσίων - Ομιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας, Φιλοθέη - Σ.Ο. Αθήνας (Γ` Εθν.), ΑΦΟ Νίκαιας - «Σπ. Μπίκος», (Α` Τοπική).


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org