Σάββατο 25 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
Από μέρα σε μέρα
Η άλλη όψη

Στη χτεσινή «περατζάδα» του από τη Λάρισα, ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό και το Νομαρχιακό Νοσοκομείο, εγκαινίασε ένα ιδιωτικό Κέντρο Φιλοξενίας Ηλικιωμένων και μίλησε στην ετήσια χοροεσπερίδα της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «σχέδιο βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη». Οι «λύσεις», όμως, που υποσχέθηκε περιλαμβάνονται στους δέκα άξονες που εξήγγειλε προχτές και επιταχύνουν την επέλαση και της εμπορευματοποίησης στο χώρο της Υγείας.

Τις ανάγκες των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των φτωχών αγροτών φρόντισαν να επισημάνουν στον υπουργό Υγείας οι συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Λάρισας - με επικεφαλής τον πρόεδρό του Τ. Τσιόγκα - της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού, εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων, οι οποίοι τον «συνάντησαν» κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου και πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας. Εφτασαν εκεί κρατώντας πανό στο οποίο έγραφαν «Οχι στις φιέστες, υποχρέωση του κράτους η δημόσια, δωρεάν Υγεία».

Τα λαϊκά στρώματα πρέπει να έχουν ένα και μοναδικό άξονα: Την καταδίκη και ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που παράγει και αναπαράγει τα προβλήματα και στην Υγεία.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org