Τρίτη 14 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΣΟΚ κατά ασύλου

Επειδή η κ. Αννα Διαμαντοπούλου εκτός από βουλευτής είναι και επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και επειδή το συγκεκριμένο κόμμα έχει εξαγγείλει «προγραμματικό συνέδριο» για τις αρχές του επόμενου χρόνου, όπου θα καθορίσει την πολιτική, ιδεολογική και προγραμματική του «γραμμή», έχει ενδιαφέρον να σταθούμε σε μια δήλωσή της, σχετικά με το άσυλο στα Πανεπιστήμια.

Ρωτήθηκε λοιπόν η κ. Διαμαντοπούλου για την πρόσφατη πρόταση του εισαγγελέα Φλωρίδη, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ετίθετο θέμα κατάργησης του ασύλου και μάλιστα... «προληπτικά», από τις δυνάμεις καταστολής. Ιδού η απάντησή της (στην «Ελευθεροτυπία»):

«Προσωπικά - είπε η κ. Διαμαντοπούλου - θεωρώ την εγκύκλιο του κ. εισαγγελέα ως ένα κείμενο νομικά τεκμηριωμένο και διαπνεόμενο από πολιτική και δημοκρατική ευαισθησία»!

Κατόπιν τούτου, θα μας επιτρέψετε κι εμάς από την πλευρά μας να τονίσουμε ότι - προσωπικά - θεωρούμε την επιλογή της κ. Διαμαντοπούλου στη θέση της επικεφαλής του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ ως την ιδανικότερη επιλογή για ένα τόσο νεο(δεξιό) ΠΑΣΟΚ, όσο το «νέο ΠΑΣΟΚ» του κ. Παπανδρέου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ