Παρασκευή 6 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
25Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Το ταξίδι συνεχίζεται σ' όλη τη χώρα

Το ταξίδι του 25ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ συνεχίζεται σε πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας, μεταφέροντας παντού σ' όλο το λαό το μήνυμα της λαϊκής αντεπίθεσης. Οι εκδηλώσεις του θα κορυφωθούν με το κεντρικό τετραήμερο στις 16, 17, 18 και 19 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη των Ιλισίων. Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί γι' αυτή τη βδομάδα, είναι οι εξής:

  • Σήμερα, Παρασκευή:

Στην Ελάτεια Φθιώτιδας,στην Ποταμιά Θάσου,στις Καλύβες Κρήτης και στην παραλία του Βόλου, με θέμα: "Πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό" και ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Αύριο, Σάββατο:

Στο Πέραμα Ιωαννίνων,στους Γιαννάδες Κέρκυρας,στην Αριδαία Πέλλας,στη Σκάλα Καλλιράχης στη Θάσο,στο Νυδρί Λευκάδας.Επίσης, στοΠλαγιάρι Θεσσαλονίκης,με θέμα: "Νεολαία και πολιτική". Επίσης στην Ερμούπολη της Σύρου,στις 8.30 μ.μ. με θέμα "Ειρήνη" και ομιλήτρια την Τατιάνα Ευαγγελοπούλου,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Το Σάββατο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στη Χίο διήμερο εκδηλώσεων, με ομιλητή τον Κώστα Μυτιληνιού,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Την Κυριακή:

Στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς,με ομιλητή τον Αντρέα Φραγκέα,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, στο Κιάτο,στη Γαστούνη,στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας,στο Πέτα Αρτας,στα Λιμενάρια Θάσου,στην Καλλονή Μυτιλήνης και στις Αχαρνές Κρήτης.

Επίσης, την Κυριακή εκδηλώσεις θα γίνουν στο πάρκο Ανδρωνίου στη Μύρινα Λήμνου,στις 8.30 μ.μ. με θέμα "Ειρήνη", στην πλατεία Πηγών στη Σκάλα Λακωνίας στις 8 μ.μ. και στην κεντρική πλατεία στη Ζαχάρω,στις 8.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ