Παρασκευή 6 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζει τις εξετάσεις ο Δημ. Χριστόφιας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ.-

Ολοκληρώθηκε προχτές στο Λονδίνο με επιτυχία το πρώτο στάδιο των προεγχειρητικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλονται ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας και η αδελφή του Δέσποινα, η οποία θα του δώσει τον ένα της νεφρό.

Χθες άρχισε το δεύτερο στάδιο των εξετάσεων, που αφορούν στην ιστοσυμβατότητα του μοσχεύματος. Το δεύτερο στάδιο αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη και την ίδια μέρα ο Δ. Χριστόφιας θα εισαχθεί στο νοσοκομείο. Η μεταμόσχευση νεφρού αναμένεται να γίνει στις 12 Αυγούστου.

Ο Δ. Χριστόφιας θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για επτά μέχρι δέκα μέρες, ενώ η δότρια μέχρι μια εβδομάδα. Στη συνέχεια ο Δ. Χριστόφιας θα παραμείνει στο Λονδίνο ως εξωτερικός ασθενής για τέσσερις περίπου εβδομάδες.

Ευχές από την Αλ. Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα,με αφορμή την προγραμματισμένη επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού, στην οποία θα υποβληθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ, έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

"Σύντροφε Δημήτρη

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση σε εσένα και στην αδελφή σου. Είμαι βέβαιη ότι θα επιστρέψεις στην Κύπρο πιο δυνατός. Ολους μας περιμένουν μεγάλοι κοινοί αγώνες.

Αλέκα Παπαρήγα"


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ