Τρίτη 3 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο και πικετοφορία διαμαρτυρίας προς το αμερικανικό Προξενείο οργανώνει η ΕΔΥΕΘ τη Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 7.30 μμ με την ευκαιρία της επετείου των 54 χρόνων από τον ατομικό βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι από τους Αμερικανούς Ιμπεριαλιστές.Στη σχετική της ανακοίνωση η ΕΔΥΕΘ τονίζει τα παρακάτω: "Να θυμόμαστε και να τιμούμε τα αθώα θύματα. Να ξεσκεπάζουμε και να αντιπαλεύουμε τους δολοφόνους ιμπεριαλιστές. Να επαγρυπνούμε και να προετοιμάζουμε την αντεπίθεσή μας γιατί η "νέα τάξη" δεν είναι εντελώς νέα, αφού πάνω από 50 χρόνια ως τις μέρες μας έχει διαπράξει ατέλειωτη αλυσίδα εγκλημάτων σε βάρος των λαών, χωρών, κινημάτων και έχει βάλει ποδάρι για τα καλά στα Βαλκάνια που τα εγκλήματα σε βάρος της Γιουγκοσλαβίας είναι μόνο η αρχή.

Να απαιτήσουμε ασταμάτητα την απομάκρυνση του ΝΑΤΟ απ' τα Βαλκάνια, τη διάλυσή του και την καταστροφή των πυρηνικών όπλων που είναι αποθηκευμένα στον Αραξο.

Να σταματήσει η επίσημη ηγεσία να χρησιμοποιείται και να επικροτεί το δολοφονικό έργο και τα διχαστικά σχέδια των ιμπεριαλιστών, που στρέφονται εκτός των άλλων σε βάρος των εθνικών συμφερόντων άμεσα και μακροπρόθεσμα και υπονομεύουν το πιο πολύτιμο αγαθό την ειρήνη".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ