Τρίτη 29 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μια ξεχωριστή βραδιά

Ηταν μια διαφορετική, ξεχωριστή βραδιά. Μια βραδιά, μετά την ένταση του προεκλογικού αγώνα και ενόψει του ερχομού των νέων αγώνων, που εξέφρασε τη θέληση των κομμουνιστών, των οπαδών και φίλων του Κόμματος, των αγωνιστών, που συμπορεύτηκαν με τους κομμουνιστές στις πρόσφατες ευρωεκλογές να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Ηταν μπροστά στο προαύλιο των γραφείων της ΚΕ του ΚΚΕ, που, χτες το βράδυ, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κομμουνιστές, φίλοι και συναγωνιστές του προεκλογικού αγώνα και του ενωτικού ψηφοδελτίου του ΚΚΕ, φίλοι και φίλες, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν στη μάχη των ευρωεκλογών. Ηταν μια διαφορετική συνάντηση, ανθρώπινη. Και δεν ήταν μια γιορτή για το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα. Γιατί μακριά από μας η έπαρση και οι πανηγυρισμοί, τα γλέντια για μια επιτυχία. Γιατί, πολύ περισσότερο, ξέρουμε ότι ο δρόμος μας θα είναι μακρύς και δύσκολος. Γιατί το μεγάλο καθήκον της οικοδόμησης του λαϊκού Μετώπου είναι μπροστά μας και υπογραμμίζει τις ευθύνες μας, όπως τόνισε ο σύντροφος από την καθοδήγηση που προσφώνησε τους καλεσμένους.

Ηταν μια εκδήλωση με όμορφη μουσική, με μεζέ και κρασάκι, που έστειλαν σύντροφοι αγρότες ειδικά για την εκδήλωση, μια εκδήλωση που οργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ