Κυριακή 27 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αποκαλυπτική ομολογία

""Το ΝΑΤΟ ήταν έτοιμο να εξαπολύσει χερσαία επίθεση για την απελευθέρωση του Κοσσυφοπεδίου, αν ο Γιουγκοσλάβος Πρόεδρος Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δεν υποχωρούσε", δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Χαβιέ Σολάνα."Πιστεύω ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ ήταν έτοιμες να συνεχίσουν την επιχείρησή τους στο έδαφος για να επιλύσουν το πρόβλημα", δήλωσε ο Σολάνα σε γαλλικό ραδιοσταθμό.

"Είχαμε εργαστεί εντατικά για να προετοιμάσουμε τη χερσαία επίθεση. Είχαμε αναπτύξει στρατεύματα στην Αλβανία και τη Μακεδονία", τόνισε ο Σολάνα, αναγνωρίζοντας για πρώτη φορά δημοσίως ότι υπήρχαν λεπτομερή σχέδια για χερσαία επέμβαση, αν οι αεροπορικές επιδρομές δεν υποχρέωναν το Βελιγράδι σε υποχώρηση...".

Η παραπάνω είδηση μεταδόθηκε προχτές, αργά το βράδυ, από το Γαλλικό Πρακτορείο και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Τη μεταφέρουμε, λοιπόν, κατά λέξη και την... αφιερώνουμε εξαιρετικά στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Αμυνας και ολόκληρη την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για τα χοντρά ψέματα που έλεγαν προεκλογικά, σχετικά με το ρόλο των ΝΑΤΟικών δυνάμεων, που περνούσαν από τη χώρα μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ