Σάββατο 26 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στην Πειραιώς με τραγούδια

Δίπλα στον Κηφισό, στην Πειραιώς, βρίσκεται ένα κτίριο 3.000 τ.μ., που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής. Σε αυτό το χώρο θα φιλοξενηθούν ορισμένες από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών (οι πιο νεανικές και πρωτοποριακές, σύμφωνα με τους διοργανωτές), καθώς και πολυθεάματα που βασίζονται σε μεικτές μορφές τέχνης.

Ο χώρος θ' ανοίξει με τέσσερις συναυλίες ελληνικής μουσικής, με πρώτη αυτή που θα δώσουν αύριο (9.30μμ) οι "Συνήθεις Υποπτοι" (Χρήστος Θηβαίος, Αλέκος Βασιλάτος, Τάσος Λώλης, Βασίλης Βασιλάτος). Θα παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλιά "Μέρες Αδέσποτες", αλλά και καινούρια κομμάτια τους.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Νίκος Ζούδιαρης,ο συνθέτης και στιχουργός, που πρωτογνωρίσαμε με το δίσκο "Αγορά του Κόσμου". Τραγούδια του θα ερμηνεύσουν οι Τάνια Τσανακλίδου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Κώστας Θωμαϊδης, Τάκης Μπουρμάς, Νίκος Κουρουπάκης.Στις 2 του Ιούλη θα δώσει συναυλία ο Φοίβος Δεληβοριάς,ενώ ο κύκλος των ελληνικών συναυλιών θα κλείσει στις 4 του Ιούλη με συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org