Σάββατο 26 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μοιράστηκαν τη διοίκηση

Αποτέλεσμα απροκάλυπτης συναλλαγής μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν η εκλογή του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της Αναπτυξιακής Δήμων Πειραιά, θέσεις που ταυτόχρονα είναι και έμμισθες. Συγκεκριμένα, πρόεδρος εκλέχτηκε ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ Νίκος Πηρούνιας και διευθύνων σύμβουλος ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Β' Πειραιά Θόδωρος Τσίπης. Η ανοιχτή αυτή συναλλαγή που ήταν καταφανής σε όλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΑΝΔΗΠ, έγινε με τον πλέον προκλητικό τρόπο στην ψηφοφορία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και στον καταμερισμό των θέσεων του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου που ακολούθησε.

Οι συμμετέχοντες στη συνέλευση Ελένη Παπαδοπούλου, Γιώργος Ζαγκιώρης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Λιονής που εκλέχτηκαν υποστηριζόμενοι από το ΚΚΕ, δήλωσαν σχετικά με αυτήν την εξέλιξη: "Στο καινούριο ΔΣ της ΑΝΔΗΠ εκλέχθηκαν εκπρόσωποι του επαγγελματικού καταστημένου του πολιτικού κόσμου του Πειραιά. Δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη της εταιρίας, αλλά η προσωπική τους ανάπτυξη μέσα απ' αυτή.

Δηλώνουμε πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε σχέδια απεργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και τη μεθόδευσή τους για τον αποκλεισμό των εργαζόμενων από το ΔΣ. Να είναι σίγουροι οι νέοι μνηστήρες πως το δικαίωμα ελέγχου που μας έδωσαν οι δικοί μας ψηφοφόροι θα το υπερασπιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ