Σάββατο 26 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
Περισσότερη πρόληψη

"Είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίζουμε σε κάθε περίπτωση για τη διασφάλιση ευπρόσωπων συνθηκών υγιούς ανάπτυξης των πολιτών, ιδιαίτερα των νέων, μέσα σ' ένα ποιοτικό περιβάλλον ασφάλειας. Αυτό σημαίνει στην πράξη και σε ό,τι αφορά στη μάχη κατά των ναρκωτικών, περισσότερη και αποτελεσματικότερη πρόληψη, με κοινή ευθύνη και δράση όλων των εμπλεκόμενων φορέων" επισημαίνει σε δήλωσή της η Μαριέττα Γιαννάκου,Εθνική Συντονίστρια στην Ευρωπαϊκή Ενωση για τα Ναρκωτικά και επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Και η δήλωση της Μ. Γιαννάκου καταλήγει: "Τα ναρκωτικά είναι ένα "κακό" που οφείλουμε να καταπολεμήσουμε και όχι μια κατάσταση με την οποία είναι δυνατόν να συμβιβαστούμε".

  • Ο Συνασπισμός σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η διαρκής αύξηση των θανάτων απέδειξε την αποτυχία της πολιτικής που εξαντλείται στην καταστολή και βρίσκει την ευκαιρία να προτάξει και να πλασάρει τη "μεταρρύθμιση του νομοθετικού πλαισίου στην κατεύθυνση του διαχωρισμού των ουσιών και της αποποινικοποίησης της χρήσης"!

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ