Τρίτη 22 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Θα συνεχιστούν τα θετικά βήματα

Τα εκλογικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες και προϋποθέσεις να αναπτυχθεί η λαϊκή ενότητα και να προχωρήσει η αγωνιστική συσπείρωση γύρω από τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου στην περιοχή μας, εκτιμά η ΝΕ Δωδεκανήσου.

Το ΝΓ της ΝΕ Δωδεκανήσου, αφού χαιρετίζει τους χιλιάδες ψηφοφόρους που στήριξαν το Κόμμα, ψηφίζοντας το ενωτικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την αγωνιστική της προσπάθεια και πορεία, θα παραμείνει προσηλωμένη στην επιδίωξή της να αναπτυχθεί και να εδραιωθεί η ευρύτερη λαϊκή συσπείρωση, η κοινή δράση στους αγώνες και τις πολιτικές αναμετρήσεις, θα συνεχίσει πιο εντατικά και με νέα ορμή τη μεγάλη προσπάθεια για την οικοδόμηση του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου πάλης.

Οι ευθύνες των κομμουνιστών, των κομμουνιστριών, των νεολαίων της ΚΝΕ, των φίλων και οπαδών του Κόμματος, των αγωνιστών που συμπαρατάχτηκαν στους αγώνες και στην εκλογική μάχη πολλαπλασιάζονται, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το Γραφείο της ΝΕ Δωδεκανήσου του ΚΚΕ καλεί τις Κομματικές Οργανώσεις Βάσης να συζητήσουν τα πρώτα συμπεράσματα, να τα εμπλουτίσουν με τη δική τους πείρα και να τα συγκεκριμενοποιήσουν στο χώρο τους. Το κύριο, υπογραμμίζεται, είναι να βελτιώσουν τη λειτουργία τους οι ΚΟΒ και να αναπτύξουν συστηματικούς και σταθερούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα στην περιοχή.

Από την άλλη, το Γραφείο της ΝΕ καλεί τα λαϊκά στρώματα, τους κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες της περιοχής που θέλουν να δράσουν χέρι - χέρι μαζί μας να στηρίξουν τις ενωτικές συσπειρωτικές πρωτοβουλίες του ΚΚΕ, να δώσουν νέα πολιτική και εκλογική δύναμη στο ΚΚΕ, γιατί η δύναμη του ΚΚΕ μπορεί να αποτελέσει απαντοχή και ελπίδα για την ενότητα και αγωνιστική συσπείρωση του λαού. Τα μέχρι τώρα θετικά βήματα μπορεί και πρέπει να συνεχιστούν και πολλαπλασιαστούν, καταλήγει η ΝΕ Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ