Σάββατο 19 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Επέτειοι
  • Το Παράρτημα ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ της ΠΕΑΕΑ και ο Δήμος πραγματοποιούν εκδήλωση σήμερα 19/6/99 στις 9.30 π.μ. στη Μονή Καισαριανής, για να τιμήσουν τους πεσόντες Καισαριανιώτες αγωνιστές της κατοχικής περιόδου. Λεωφορεία, που έχει δρομολογήσει ο Δήμος, θα μεταφέρουν από την πλατεία της πόλης στις 9 π.μ.,τον κόσμο προς τη Μονή.
  • Το Παράρτημα ΑΓΡΙΝΙΟΥ της ΠΕΑΕΑ και ο Δήμος ΑΣΤΑΚΟΥ πραγματοποιούν αύριο Κυριακή 20-6-99 στις 10 πμ στην πλατεία Αστακού στο χώρο του μνημείου, την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση, αφιερωμένη στο ιστορικό Μπλόκο του Αστακού από τους Γερμανούς, στις 22-6-1944.
  • Τα Παραρτήματα ΣΕΡΒΙΩΝ και ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ της ΠΕΑΕΑ, πραγματοποιούν τη Δευτέρα 21-6-99 την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στο Σαραντάπορο,για την επέτειο της ομώνυμης μάχης του ΕΛΑΣ, εναντίον των Γερμανών κατακτητών.
  • Το Παράρτημα ΤΡΙΠΟΛΗΣ της ΠΕΑΕΑ, οργανώνει την Κυριακή 27-6-99 στις 11.30 πμ εκδήλωση για την επέτειο της ιστορικής μάχης του ΕΛΑΣ κατά των Γερμανών κατακτητών στα Κανελλάκια Γορτυνίας. Καλούνται οι αγωνιστές-στριες, καθώς και όλος ο λαός να πάρει μέρος στην εκδήλωση.
Αποκαλυπτήρια μνημείου

Ο Δήμος ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ προσκαλούν τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και όλο το λαό του δήμου, αύριο Κυριακή 20/6/99 στις 6.30 μ.μ.,στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης, που βρίσκεται στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (συμβολή οδών Δημοκρατίας και Μπίμπιζα).

Συνάντηση πολιτικών προσφύγων

Το ΚΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) γνωστοποιεί σε όλα του τα Παραρτήματα ότι η ετήσια κεντρική συνάντηση των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων θα γίνει στον Αγιο Νικόλαο ΝΑΟΥΣΑΣ, στις 4 του Ιούλη. Πληροφορίες στα κατά τόπους Παραρτήματα και στα τηλέφωνα του Κεντρικού Συμβουλίου: 5230.526 και 5230.534.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ