Πέμπτη 10 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρώτος στόχος ο Ρέμπρατσα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς λίγο - πολύ το ξεκαθάρισε το θέμα. "Μας ενδιαφέρει να καλυφθούν όλες οι θέσεις εκείνες στις οποίες η ομάδα πονάει, αλλά σίγουρα προτεραιότητα έχουν οι ψηλοί". Οπου ψηλοί δηλαδή, βάλτε το όνομα του Ζέλικο Ρέμπρατσα, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο των "πρασίνων" για τη νέα χρονιά. Και εάν η θέση του Ομπράντοβιτς και γενικότερα του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη, δε συμβαίνει όμως και με τη θέση του ίδιου του παίκτη, αφού συνεχώς προκύπτουν δυσκολίες. Παρά το γεγονός ότι με τον Ομπράντοβιτς διατηρεί άριστες σχέσεις, εντούτοις μεγάλη είναι η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι βρίσκεται σε συνεχές ψάξιμο ομάδων του αμερικανικού πρωταθλήματος και γι' αυτό το λόγο δηλώνει τραυματίας, προκειμένου να μη συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ και να έχει ελεύθερο χρόνο.

Πάντως, εάν τα πράγματα με τον Ζέλικο Ρέμπρατσα είναι δύσκολα, δε συμβαίνει το ίδιο και με τον Φούτσκα, αφού πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στην Αθήνα. Και αυτό γιατί μπορεί ο παίκτης να έχει συμβόλαιο με την Τιμσίστεμ μέχρι το 2002, εντούτοις με τη διαδικασία του "μπάι - άουτ" ο Παναθηναϊκός θα εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του από τους Ιταλούς.

  • Με θέματα οργανωτικής φύσης παρά με τα μεταγραφικά ασχολούνται στον Ολυμπιακό αφού θέλουν να αποφύγουν τις βιαστικές κινήσεις μια και υπάρχει ο χρόνος για... μελέτη. Το σίγουρο είναι ότι μάλλον χάνεται ο Ομπέρτο αφού είναι δεδομένη η επιθυμία του να φύγει, ενώ αντίθετα ο Ντράγκαν Τάρλατς όπως δείχνουν τα πράγματα θα μείνει στο λιμάνι. Και αυτό γιατί τα 2 εκατ. δολάρια (600 εκατ. δρχ.) που απαιτούνται για να σπάσει το συμβόλαιο του διεθνή παίκτη με τους δευτεραθλητές θεωρούνται απαγορευτικά για κάποια ομάδα της Ευρώπης. Τα πράγματα θα αλλάξουν εάν ο παίκτης δεχτεί πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στο θέμα του ξένου παραμένει σε "πρώτο πλάνο" το όνομα του Ντίνο Ράτζα, πάντα με δεδομένο τις δυσκολίες που υπάρχουν (άσχημες σχέσεις με τον πρόεδρο) για να συνεχίσει ο Κροάτης παίκτης στον Παναθηναϊκό.
  • Υψηλούς στόχους για τη νέα περίοδο έχουν όλοι στο Περιστέρι και για αυτό το λόγο φροντίζουν να ενισχύσουν την ομάδα όσον το δυνατόν καλύτερα. Ετσι με συνοπτικές διαδικασίες κατάφεραν να εντάξουν στη δύναμή τους τους Φορντ και Λάσα που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τη νέα περίοδο την ομάδα της Δυτικής Αττικής.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επίσημη η επιστροφή Παπαπέτρου στον ΠΑΟ(2023-07-13 00:00:00.0)
«Προσοχή στην περιφέρεια»(2000-12-07 00:00:00.0)
Η αγωνία στα ύψη(2000-05-06 00:00:00.0)
Επιστροφή στην κορυφή(2000-04-21 00:00:00.0)
"Πρασινίζει" ο Κάτας(1999-07-13 00:00:00.0)
Μένει ο Τάρλατς στο λιμάνι(1999-06-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ