Τετάρτη 9 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 54
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στις 26 Ιούνη, κλείνουν 6 μήνες από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και επίτιμου προέδρου του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ Χολαργού.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Καντιώ, τα παιδιά του Στέλιος, Δημήτρης και Τάνια, η αδερφή του Λαμπρινή και ο γαμπρός του Νίκος προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αχαϊας, 100.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑ ΠΑΣΧΟΥ, η γυναίκα του Λαμπρινή προσφέρει 10.000 δρχ. στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Πάτρας.

* * *

Στη μνήμη του αρχηγού του ΕΛΑΣ στρατηγού ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΦΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 5.000 δρχ.

Βαγγέλης Λάτσης, αντιστασιακός

* * *

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΣΜΑΡΩΣ Χατζηγεωργίου - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, προσφέρω 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ, στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

Γιάννης Βουλγαράκης

  • Επίσης στη μνήμη της Σμαρώς Βουλγαράκη, οπαδού του ΚΚΕ, πρόσφεραν στο ΚΚΕ για τον αγώνα των ευρωεκλογών, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ: Οι γονείς της Γιώργος και Καίτη Χατζηγεωργίου 15.000 δρχ., τα εξαδέλφια της Ηρακλής και Κορτέσσα Σουφλερου 10.000 δρχ., η θεία της Μαρία Χούρσουγλου 10.000 δρχ. και ο πεθερός της Α. Βουλγαράκης 5.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ,ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ ΚΟΥΖΑΝΤΖΑ,ΜΗΤΣΟΥ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ,ΠΕΛΑΓΙΤΣΑΣ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ,προσφέρω, μέσω ΚΟ Λιβαδειάς, 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Ελευθέριος Αντωνόπουλος, Αλίαρτος

* * *

Στη μνήμη της ανιψιάς μας ΠΟΠΗΣ και του συζύγου και γαμπρού μας ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ,προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Σωκράτης και Πέπη, Ντίνος και Μαίρη

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μας που χάσαμε πρόσφατα προσφέρουμε μέσω Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ Χολαργού 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, 50.000 δρχ. για το λαό της Γιουγκοσλαβίας και 20.000 δρχ. στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Χολαργού.

Γιάννης και Ελένη Παπαδήμα

* * *

Στη μνήμη της αδελφής μου ΗΒΗΣ,καθημερινής αναγνώστριας του "Ριζοσπάστη", με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό της, προσφέρω 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Νίκος Καραγεωργιάδης

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΟΣΧΟΥ,προσφέρω 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

Ειρήνη Μόσχου

* * *

Στη μνήμη του ηρωικού ανθυπολοχαγού του ΕΛΑΣ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΥ (Ικαρίδα) από τη Σπαθά Βάλτου προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΑΕ Βορειοανατολικών προαστίων.

Βασίλης Τσούνης, αντιστασιακός

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ και ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετραλώνων, 10.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές.

Γιώργος και Ντίνα Αναγνωστοπούλου

* * *

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗ, η οικογένεια του γιου του προσφέρει 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μας ΠΩΛΙΝΑΣ και ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΥΡΙΑΓΚΟΥ, η οικογένεια του Μιχάλη Μυριάγκου προσφέρει 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Ο Θανάσης Αμβράζης προσφέρει 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, στη μνήμη των γονιών του ΓΙΩΡΓΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ και του θείου του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΡΑΟΥΖΑ,μαχητή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στον Εμφύλιο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ